Soep! Verse soep!

Verse tomatensoep, klaar voor de verkoop!

Het weekend van 10 en 11 maart stond voor ons oudercomité in het teken van soep. Zaterdag ochtend gingen we aan de slag. In een reeks kookpotten waar verschillende van onze koters nog hadden ingepast maakten we liters Рhonderden liters Рsoep. In totaal kwamen we uit op ongeveer 400 liter preisoep en 600 liter tomatensoep. Wie er niet bij was kan zich moeilijk voorstellen hoe een mens tot in zijn diepste vezels doordrongen kan raken van de geur van verse soep. Wij dus wel!

Zondag trokken onze leden dan met z’n allen de straat op om deze lekker verse soep aan de man te gaan brengen. Drie uur en honderden liters later bleek de actie weer een schot in de roos. Een weekend hard werken, maar de financiering van de tussenwanden die we binnenkort in de bunker gaan plaatsen is zo weer een stuk dichterbij geraak! En: ’t heeft gesmaakt ook!